Izrada i uređivanje web stranice

Ukoliko niste u mogućnosti naručiti vlastitu web stranicu, nudimo Vam jednostavno i besplatno rješenje - web stranicu koju ćete moći brzo i jednostavno napraviti unutar naše domene potpuno besplatno!
Web stranicu samostalno uređujete – dodajete i mijenjate tekst i fotografije, izrađujete fotogaleriju, katalog proizvoda i sl. prema vlastitim željama i potrebama!
Sve stranice izrađene na Binarnetu (besplatne i komercijalne) su prilagođene mobilnim uređajima.

Osnovna prednost komercijalne web stranice je vlastita domena (npr. www.mojatvrtka.com) dok je besplatna stranica dio binarnet.hr domene (npr.www.binarnet.hr/mojatvrtka).
Neke od ostalih prednosti su sljedeće:

  • unos neograničenog broja fotografija
  • padajući izbornik
  • e-mail adrese
  • video na stranici
  • višejezičnost

Kako biste izradili besplatnu stranicu, na naslovnici kliknite na tipku "Izradi web stranicu" i ispunite obrazac za izradu.
Nakon ispunjavanja obrasca putem e-maila ćete dobiti aktivacijski link (kod) na koji je potrebno kliknuti da biste završili proces izrade stranice. Nakon aktivacije stranice putem e-maila ćete dobiti i podatke za prijavu u Korisnički račun kako biste mogli naknadno uređivati sadržaj stranice.

Nakon ispunjavanja obrasca dobili ste putem e-maila aktivacijski link (kod) na koji je potrebno kliknuti da biste završili proces izrade stranice.

Nakon izrade web stranice putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link (kod) na koji je potrebno kliknuti da bi stranica bila aktivirana. U sljedećem e-mailu dobiti ćete podatke (e-mail adresa i zaporka) za prijavu u Korisnički račun. Na stranici "Prijava" unesite navedene podatke. Nakon prijave u Korisnički račun, odaberite "Web lokacije", zatim "Uredi"i slijedite detaljna uputstva za uređivanje stranice.

Nakon izrade web stranice potrebno je određeno vrijeme da Google Vašu stranicu pronađe i indeksira. Taj period može trajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana i ovisi isključivo o Google-u.
Da bi Vaša stranica bila što bolje pozicionirana na Google-u, potrebno je napisati što više kvalitetnog teksta s mnogo ključnih riječi.

Ključne riječi su riječi koje najbolje opisuju Vašu djelatnost, proizvode ili usluge, a pod kojima biste željeli da Vas potencijalni klijenti pronađu na Google-u. Npr. ako se bavite stolarijom, ključne riječi su: stolarija, drvena stolarija / PVC stolarija, vrata, prozori, stepenice, izrada namještaja, namještaj po mjeri, cjenik stolarskih usluga i sl. Ključne riječi trebale bi biti i u naslovu stranice te u opisu svake fotografije.

Najvažniji tekst je onaj ispod naslova i trebao bi sadržavati što više ključnih riječi. Nekoliko najvažnijih ključnih riječi (5-6) trebalo bi i podebljati (bold). Praksa je pokazala da su najbolje pozicionirane stranice one sa mnogo teksta te treba izbjegavati kratak opis u nekoliko rečenica u kojima su samo nabrojane ključne riječi.

Također je poželjno da je sadržaj web stranice raspoređen na više stranica (npr. naslovnica, o nama, proizvodi, usluge, cjenik i sl.), umjesto kompletnog sadržaja na naslovnici.

Ukratko, što više teksta napišete, imati ćete bolje rezultate!

Kontakt

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak: 10h - 18h
  • Subota: 10h - 15h
  • Nedjelja: Ne radimo