U današnje vrijeme proizvodi i usluge sve se više traže putem interneta, a upravo web stranica predstavlja izlog Vaše tvrtke. Web stranica mora biti visoko pozicionirana na tražilicama kako bi potencijalni klijenti među konkurencijom posjetili upravo Vašu stranicu, dizajn mora biti moderan i upečatljiv kako bi web stranica privukla pažnju posjetitelja i naravno informativna kako bi posjetitelji i potencijalni klijenti pronašli sve potrebne informacije o željenom proizvodu ili usluzi te Vašu web stranicu preporučili svojim poslovnim partnerima i prijateljima.

Mi Vam nudimo izradu web stranice potpuno prilagođene Vašim željama i potrebama, od dizajna i tehničkih rješenja do cijene koju određujete sami ovisno o raspoloživom budžetu.

Svaka web stranica ima jedinstven dizajn koji u suradnji s Vama osmišljava naš dizajnerski tim, a temelji se na Bootstrap tehnologiji (najmodernija tehnologija za izradu responzivnih web stranica prilagođenih svim platformama - desktop računalima, tabletima, mobitelima) te je potpuno SEO optimizirana i prilagođena Google-u i ostalim tražilicama.

Vrijeme izrade i cijena pojedine web stranice ovise o kompleksnosti iste, a navedeni se uvjeti dogovaraju prije početka same izrade.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!